Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Hayat Eminği Mizan: Kapılar insanoğluın ciddi bir meydanı fosaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar emanet güvenliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme gayrimeskûnlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Hileışdoneş merkezi, yedinci sanat, ekol, sayrılarevi kadar toplu yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı güvenliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel gibi binalarda da ivedili çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise hareket kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın kapıları bazı temel üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kabil.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip gestaltnın eminğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın kapıları, Yangın Kapısı yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binada yangın çıkması halinde alev ve duman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın kapıları kabil çatı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas Yangın Merdiveni Kapısı ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak derunin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak yangın kapısı şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Biraşkın yangın bapsı modelinin nokta aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçün yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page